...lugn måndag...

Har idag tillbringat hela dagen med mig själv, åh vad trevlig jag är, så mysigt vi haft det !
Åkte till Hyatt och lade mig pladask i en solstol, säkert närmare 28 grader i luften fast det fläktade litegrann, så rart !
Hade med mig boken "Mord i Havanna" av Jan Mårtensson, läste färdigt den, helt okej, dessutom hade jag packat ner en veckotidning jag köpte på Arlanda innan avfärden, "Allas veckotidning", nyårsnumret... låg vid poolen och läste om nyårsmenyer, festkläder, små ärtiga noveller och löste korsord för brinnande livet, är glad att jag sparat den, svenska bokstäver och bokstavskombinationer, jag säger bara det, finns inget bättre !

Tog ett dopp i 20-gradigt vatten, löste lite mer i korsordet.....
Blev en lunch-macka med mozzarella, lite sparkling water till det och sen 7 km på löpbandet inne på gymmet.
Det är i princip den enda motionen man får, vi har kompisar som bor på 3:e våningen, jag tar alltid trapporna, allt för att få röra på påkarna lite.

Var hemma igen till strax efter kl 15, glad i hågen satte jag nyckeln i låset med vetskapen att Rozie slutat, planerat att få tussa omkring alldeles själv, göra lite musli med mina nyinköpta nötter och mandlar.....men icke sa Nicke, hon var fortfarande kvar...
Jag log lite tillkämpat och  sa " Ah, you still here..?"
"Yes madam, I´am not quite finished.."
Nu är klockan 16.59 och hon har inte gått ännu !
Har redan sagt att hon inte måste städa alla badrum och gästrummen vareviga dag, så skitigt och dammigt blir det inte...

Känns ju löjligt om man ska behöva bli irriterad för att någon jobbar längre än vad som är sagt, om det var tvärtom vore det ju befogat på ett annat sätt..
Well, well, får väl se hur det blir i morgon och i så fall förklara varför hon slutar kl 15, att det är jag som vill vara själv i mitt eget hus..

Helgen har bjudit på ett besök på Zoo med ap-attack (fast inget blodvite, tack och lov..), glassätning, fika, promenad, bilbanebygge och några race, det är en viss teknik måste jag säga, tål att övas på :)
Nu kommer bästa Micke snart hem, så får vi se vad kvällen har att erbjuda...
Ha det allra bäst !/Titti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback