...6 veckor senare; back in Delhi...

Tänk vad tiden flyger iväg när man har trevligt, och med trevligt menar jag UNDERBART !!!
Landade ju in på självaste nationaldagen och vips så är man tillbaks i Delhi igen...
Skulle kunna jobba som turistambassadör för Sverige, i allafall vad gäller sommar-Sverige...
Vi har hunnit med så himla mycket; grillfest, skärgårdsturer både på ost- och västkusten, begravning, jordgubbsplockning, midsommarfirande, skolavslutning, bastubad, badtunnebad, duschat i utedusch, kantarellplockning livekonserter, IKEA-besök.
Bott i stuga, på hotell, hemma hos, bed&breakfast (fast utan breakfast..), sovit i båt, badat i härligt, friskt havsvatten, åkt en himla massa bil på vår Sverigeturné; Smidö, Kärrbo, Örebro, Mullsjö, Halmstad, Göteborg, Borgholm...
Frossat i yoghurt, leverpastej, jordgubbar, nötkött, fisk (åh, Mickes fisk i folie-paket på grillen...), räkor, sill, färskpotatis..
Haft besök av: många av våra goa, goa vänner, M´s föräldrar, hans härliga faster med underbar familj,...
Hälsat på: stora- och lillasyster (med familj), chefen, akuten (världens bästa !), bästa vännerna och som grädde på moset; träffat våra underbara, underbara döttrar (med deras superhärliga pojkvänner och familjer !).
Ja, om jag ska skatta något allra högst så är det Loppan och Filifjonkan; äntligen säger jag bara (och vet att pappa Micke håller med !)


Hann med att planera in deras långbesök också, storasyster med pojkvän i oktober och lillasystern med sin i januari; jippie !! Enda smolket i glädjebägaren är att vi inte kunde träffas allihop på samtidigt, men det får bli nästa gång :-)) !

I Delhi är det monsunperiod och fuktigt som tusan i luften, cirka 33 grader ute och alldeles mulet.
Frågan är vilket som är värst; 45 gradig torr eller 33 gradig fuktig värme ?
Tror nog att den här fuktiga är snäppet värre, man blir kletig och kladdig över hela kroppen bara man tittar ut genom fönstret, och snart kommer myggen också; då gäller det att se upp så att man inte blir stucken av fel sort d v s den sorten som bär på Dengue-smittan för då kan man få Denguefeber och det är iiiinte bra..
Det kom en störtskur igår när jag var på väg hem från fikat med Delhi Network och därpå följande timmen på gymmet, men den var över på 10 minuter. Idag har det också tokregnat i ungefär en kvart och nu är det bara mulet igen..
För övrigt vill jag bara meddela att det finns en våg inne i damernas omklädningsrum på gymmet, ställ er inte på den, den är felkalibrerad och visar minst 3 kilo för mycket; skall lämna in ett klagomål till Hyatt´s ledning för så här får det bara inte vara; man betalar en dyr medlemsavgift och så får man depression på kuppen; usch och fy !
Hade tänkt att beställa tid för ansiktsbehandling i morgon på salongen som ligger i Basant Lok, men häpp; via Delhi Network kunde jag anmäla mig till en hel spa-dag, också imorgon; inklusive lunch, på en annan salong och dessutom få sällskap på kuppen ! Det blir aboriginsk ansiktsbehandling och chokladinpackning för resten av kroppen; spännande värre ...eller inte.. Blir man sugen på något sött efter lunch så är det väl bara att slicka sig på armen :-) !
Nu kommer några sommarbilder från Sverige:
Älskar lupiner !! Mariehill i bakgrunden !
Blir inte svenskare än så här !
Komplett med förkläde o allt !
Grabbarna Grus Grillar !
Blå, blå himmel o hav...
Älskar, älskar havet o skärgården !!!
Wake-board pedagogik...
Hela havet stormar; Öland norra udde !

Har över 150 underbara bilder till, men urvalet är gjort och det står jag för, eller, åh den på kantarellerna eller jordgubbsbilden, eller klipporna på Donsö, kanske vackra kvällshimlen i Haverdal eller...stopp och belägg !
Fast jag känner att tangentfumligheten och ringrostigheten börjat släppa, är det ändå tack för idag, slut för idag!  Erkänner dock att det riktigt kliar i fingrarna..men nej Tittiliuttan, skärpning, tryck på skicka-knappen..
Puss o kram, ha det allra bäst/Titti