...Sveeeerigeee !!!...

Söndag kväll, klockan är 21.25 här i India-land..
Väskorna är packade och om ungefär 30 minuter åker vi till flygplatsen; mot Sveeeerigeeee, jippie !
Biljetterna var bokade till den 22 juni men så hände det sig som så att Mr Spirit var tvungen att åka hem och jobba i Järfälla några dagar för att sen återvända till Delhi för ytterligare en och en halv veckas jobb innan semestern började..
Eftersom man är någorlunda normalbegåvad  och har gott om tid att tänka kloka tankar  började det surra i hjärnvindlingarna..hmm, Micke åker hem till Sverige och sen tillbaks hit och så ska vi strax till Svedala igen...hmm, men vänta nu !!!!, ombokning av lilla fruns biljett tack, hellre hos släkt och vänner i fosterlandet än ensam i Delhi, dessutom har maken grymt mycket att göra när han kommer tillbaks hit innan semestern börjar, så beslutet var inte så himla svårt om man säger så :-)))
Tänk att vi redan bott i detta landet nästan ett halvt år och att vi har vår vardag här, med allt vad det innebär !
Tiden har gått otroligt fort och ändå har vi hunnit så himla mycket, både rest, fått nya bekantskaper, vant oss (nåja..) vid både chaufför och miad och värmen och alla människor överallt, alla ljud, alla färger, all fattigdom, all trafik...
Ska bli skönt att få andas frisk luft i flera veckor !
Ska bli alldeles, alldeles underbart att träffa Loppan och Filifjonkan och övrig släkt och alla goa, goa vänner !
Vaniljyoghurt, leverpastej, räkor, färskpotatis, sill, gräddfil, svenska jordgubbar....
Puss&Kram/ Titti

Kommentarer
Postat av: Agneta

Smarta tjejen vad skönt för dig att komma till Sverige och njuta av "lugnet" och allt du saknat. Ser fram emot att få njuta en stund av er båda innan ni båda far tillbaka. En pyttestund bara, snälla.

Kram

2011-06-07 @ 11:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback