...söndag morgon...

I natt vaknade vi kl 03, hur pigga som helst, något irriterande !
Efter massagen och scruben i går blev det morgonrock och roomservice-middag, mycket gott.
Jag somnade strax efter 21, kanske inte så konstigt att man vaknade 03 och var i princip färdigsoven.. Kollade lite på Facebook, och fick en liten chat-stund med Fancy-Fanny, kul !

Micke kollade på film i sin iPhone och jag läste en stund i Iris johanssons bok "En ovanlig barndom". Vi låg och fantiserad om frukost; kaffe och rostat bröd, hade man bott hemma hos sig själv kunde man ju stapplat ut i köket och börjat brygga och rosta men nu fick vi nöja oss med längtan och kurr i magen...
Till slut, vid 5-tiden, fälldes ögonlocken ner och sen sov vi till kl 9...

Nu är frukosten äten, (kaffe och rostat bröd bl a äntligen..) vädret är dimmigt och faktiskt lite småkyligt.
vV tänkte ta oss en promenad till India gate, ett stort monument ungefär som Triumfbågen i Paris, en lång aveny kantad av gräsmattor, dit folk går på söndagarna, umgås, handlar mat och dryck och där det såklart även finns tusen försäljare..
Så tror jag att det är, har ju bara åkt förbi en söndag i sutet av oktober, då såg det ut ungefär så.
I kväll har vi planer på ett biobesök, Bollywood film av bästa sort, hoppas den är textad på engelska, om inte så får man försöka hänga med i alla fall; en skurk, en ubervacker kvinna, dans, hjärta o smärta, lite dramatik, något litet mord kanske och sen "happy ending"
Ha en bra, vilsam och skön söndag! / Titti

Kommentarer
Postat av: FancyFanny

Hallå! hittade äntligen er blogg! ni borde göra liet mera reklam för den på facebook och lägga upp fler bilder! det är ju super kul!



skönt att höra att ni mår bra, saknar er!



älskar er <3

2011-01-02 @ 22:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback