...some serious shopping...

Idag har vi varit till Basant Lok och shoppat "lite"; 2 TV-apparater, kyl/frys, hemmabiosystem, DVD samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, allt till det facila priset av 3 37500 rupies..
Efter det åkte vi till en möbelaffär i Gurgaon och handlade matsalsbord, hörnsoffa, 8 stolar, soffbord samt ett sideboard, det gick på 2 54000 rupies..
Och det bästa av allt; vi behövde inte ta upp plånboken ur väskan en endaste gång !!

Satt i bilen och pratade om hur otroligt bekvämt det skulle varit om det hade funnits IKEA; direkthämtning och egen montering plus att ALLT finns på samma ställe..sen kom vi på att det här är väl enda gången i livet som vi inte kommer ha möblerat med hjälp av det stora blå-gula varuhuset så nu njuter vi istället..
Även om man inte är riktigt säker på leveranstiderna..tex ska soffan ta ca 3 veckor att tillverka men här kan det betyda några veckor plus, man vet aldrig..spännande...not really !

Känns inte riktigt klokt, lyxigt så det skriker om det men man måste ju ha möbler och det hade nog kostat minst lika mycket att frakta våra egna saker från Svedala och hit, dessutom hade dom inte kommit fram förrän om absolut tidigast 1-2 månader, så då hade vi behövt bo på hotell så länge till och det är ju inte gratis (för oss är det visserligen gratis men i alla fall..)
Jaha, det är vad vi gjort i dag, tog från ca 11.30 till 17.30.
Nu är det kvällen, vi ska strax åka upp till loungen här på Shangri-La Eros och kanske dricka något litet glas champagne, en GT kanske skulle smaka fint..Lite smått plock till det och man är ganska nöjd med tillvaron måste jag säga !
Trevlig måndag alla ! /Titti

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Titti.

Jag läser din blogg som en värsta roman...

Jag önskar dig ett Gott Nytt År och det kan man ju se ur flera olika perspektiv. Ett nytt liv och nytt år. Spännande.Ha det så himla bra!!

Kram Maria



K

2011-01-03 @ 16:51:22
Postat av: Agneta

Hej, vad roligt att ni har en blogg och att jag fick adressen hit. Nu kommer jag följa ert äventyr hela tiden.

Kram faster

2011-01-05 @ 09:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback