...happy new year...

Hej alla,
idag är dagen efter igår, kloka ord av en som är lite trött i mössan idag..
Det blev ingen nyårsfest på Delhi golf club men väl ett fartfyll firande på hotellet, komplett med läskiga ansiktsmasker i silver, hattar och vuvuzelor.. Micke och jad dansade á la Indian style vilket innebär mycket gestikulerande och höftsvängande, till övriga gästers förtjusning..Det bjöd vi på !

Nu är klockan 15.30, vi har varit ute och gått i ungefär 1,5 timme, man blir trött i huvudet efteråt..det är så mycket människor, bilar, cyklar, hundar, bussar, autorikshas och full kommers; alla vill sälja någonting; mini-shackspel, plånböcker, "Ray-ban"solglasögon, strumpor  you name it, they´ve got it ! By the way, jag har gått i bara tunn blus, det är ca 17 grader ute, alla indiska människor har tjocka tröjor och halsduk..
Hittade ett café där vi åt choklad donuts och drach cappucino king size, mycket smarrigt !

Folk (alltså män, inte kvinnor ) som man passerar frågar artigt vart man ska, vill gärna tipsa om this and that, undrar var man kommer i från och så har man dom med sig på promenaden en stund, sen kommer nästa människa..
Lite jobbigt men ändå mest charmigt och snällt !

Nu  ska vi strax i väg ner till Spa´t på hotellet; micke ska få Balinesisk massage och jag valde Salt and Oil scrub..vi kommer bli som två helt nya människor med babylen hud.
Sen blir det rommservice-middag och TV-tittande, precis som hemma i Svedala på nyårsdagen, vi kommer dock missa Ivanhoe, den gamla klassikern men det får bli något annan film för oss..
Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton och att 2011 blir precis som ni hoppas !
Tjingeling/ Titti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback