...hål i vägga, borra på, borra på...

Kom till lägenheten vid 14-snåret...
Killarna från Samsung skulle komma då och installera kyl/frys, sen skulle det komma andra Samsungkillar och installera TV apparaterna, sen skulle det komma någon annan Samsungkille och installera hemma-bio-systemet, sen skuelle det komma en annan kille och installera internet och telefon fast innan han kom så kom det 2 andra killar som ägnade lite tid åt att skruva loss lite knappaneler och borrade lite i väggarna på olika ställen..

Rätt som det var stod det en indisk kvinna vid ytterdörren som frågade om vi ville anställa henne som cleaning-lady..Pötsligt sprang det in ett barn i 3-års åldern i tröja, mössa och kortbyxor, inget på benen, inget på fötterna...Och vart kom hon ifrån, vem tillhörde hon ?

Sen klev det in en annan kvinna med en liten i hasorna som gick omkring lite men hon kände tydligen någon i vår lägenhet; kanske någon av de 2 som stod i köket och skulle koppla in ugn och micro...?
Ytterligare en man stod utanför ytterdörren på en bambustege och borrade lite i väggen...
Mitt i alltihop så anlände vår flygfrakt från Sverige; 1 kille som kom 45 minuter innan de 3 andra som kånkade upp alla 17 flyttkartonger uppför trapporna, sen åkte dom efter att ha fått 100 rupies var ( 15 kr var) som någon sorts extra betalning..?
Alla olika Samsungkillar och internet killen kom och skruvade och borrade lite sisådär...och ja det verkar funka, kunde logga in på internetet från lägenheten och facebooka lite, gick hur galant som helst..
Micke vart uppringd från internetbolaget och utsatt för korsförhör; "was the internetconnecting guy properly dressed, did he showed some id, whats your email, whats your billing email etc..."
Inga möbler har vi men väl fungerande TV, kyl/frys, diskmaskin samt internet...

Inte för att klaga men det är SKITkallt i indiska lägenheter, marmorgolven skickar upp frossbrytningar i hela kroppen, fötterna är som två piggelin dvs ispinnar.. Hittade min dunväst i en av flyttkartonger så jag blev lite varmare om kroppen i alla fall..
Var tillbaks på hotellet strax efter 19, 2 minuter senare satt vi uppe i loungen och drack GT, skypade med Fanny, de har ev planer på att komma hit till hösten och bo här ett par månader; Erik kan ju jobba var som helst ifrån och Filifjonkan ska kanske studera på distans.
Fantastiskt bra och rolig idé tycker hennes föräldrar, de är SÅ himla välkomna !!
Nu e den här dagen slut, och jag mé...<3/ Titti

Kommentarer
Postat av: Agneta

Låter både bra och läskigt med en massa folk som springer ut och in, men det verkar som de gjorde det som skulle göras. Jag håller på och stickar raggsockor för fullt kanske ska skicka några till er också. Jag kan glädja er med att vi fått varmare här nu runt 0 grader och snö också förståss.

Vilken skön avslutning ni verkar ha på era dagar.

Kram Faster

2011-01-06 @ 12:16:57
Postat av: Carin Eriksson

Hallo! Har läst alla dina bloggar. Kul, duktig du är på att skriva. Längtar till Indien när du målar en så bra beskrivning. Men förstår att det är en omställning, men vilken fantatstisk upplevelse. Sen får man tänka, vad är 2 år av hela mitt liv, när man får uppleva så mycket.

Vi är hemma, är igång o jobbar. Mycket nytt folk, bra msk, som ger oss av sina erfarenheter. Visst längtar man iväg igen. Vi har en del av vårt liv i huset, en vardag med vänner.Man rotar sig på sitt ställe.

Vi hörs av vidare. Va rädd om dig, hälsa Micke. Christer hälsar. Kramar i massor. carin

2011-03-17 @ 17:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback