...welcome to India...

Jaha, nu bor man i ett nytt land, på en ny kontinent...
Vi klev upp kl 05 i går morse, fick skjuts till Arlanda av snälla herr o fru Sjödahl..tack för det !
Fyra sprängfyllda väskor och två blonda med lite pirr i magen..
Det pirret byttes mot fattighets-känsla när det (förvånade...not) uppdagades att våra väskor vägde 92 kg tillsammans....
Som tur är så har Micke business-status så övervikten blev "bara" 12 kg; kan upplysa om att 12 kg´s övervikt kostar 4200 svenska riksdaler... Roligare kan man ha för pengarna och mycket hade vi faktiskt kunnat skicka med flygfrakten,,men, men nu gjorde vi inte det och man ska inte gråta över spilld mjölk har jag hört !
Resan ner till Frankfurt gick bra, förutom att jag började gråta precis innan start, blev plötsligt så himla konkret med utlansdflytt och allt, det som gör allra mest ont i hjärtat är att det blit så långt ifrån Hanna och Fanny.
Jag vet att ena bor i Sälen och andra i Göteborg och att vi förmodligen inte skulle setts mer än en gång innan sommaren men det är på ett annat sätt..
Skickade "jag älskar dig" sms från Arlanda till båda, att ringa hade aldrig gått, mobilen hade blivit så fuktskadad att den aldrig hade återhämtat sig..
I loungen på Frankfurts flygplats frågade vi om det fanns någon möjlighet att uppgradera från ekonomi- till business klass, och då hade vi blivit automatiskt uppgraderade; bara sådär !! Jippie !!! Grät en skvätt till när jag läste sms från barnen..
Kan tala om att det är "ganska" stor skillnad på ekonomi och business, vi hade det hur bra som helst, mycket god mat och dryck..
Landade kl 01.20 lokal tid, svensk tid ungefär kl 20, var på hotellet 04.30...
I morse när kl ringde 09 lokal tid dvs 04.30 svensk tid var vi helt slut, fanns inte en muskel i hela kroppen som ville gå upp !
Så då gjorde vi inte det, 2 timmars sömn till blev det..skönt
I dag har vi varit i vår våning (250m2, wohoo !) och mätt i alla olika rum, sen åkte vi till en möbelaffär och kollade på möbler, många beslut som ska tas och inget IKEA i sikte...
I kväll blir det lugnt, kinamat står på menyn, lite champagne i loungen före det..
I morgon är det nyårsafton, vi har blivit inbjudna att fira den på Delhi GolfClub, spännande 1
Hej så länge !


Kommentarer
Postat av: Anna-Karin Fagerberg

Hej vännen!

Här kommer en dagsrapport från Widlundskan och mig. Temperatur ute -6 ingen snö eller sol i sikte. Jobbet jobbigt som vanligt inget upphetsande.Ylva och Gerd besökte oss i går. Gerd har fått en P-A-C och mådde bra efter det. Ylva väntar fortfarande på Op båda verkar vara vid gott mod.



Kram

Anna-Karin och Lena



PS. Det är modernt med minimalistiskt boende

2010-12-30 @ 15:18:10
Postat av: Camilla Lundqvist

Hej skruttilutt å pluttiplutt! Vilken känsla att kliva in i denna jättevåning,ingen liten lägenhet :)En stor yta som ekar men fördelen är att ni kan träna "lets dans" utan att slå i höfter eller tår i möbler som står i vägen ni kan leka kull utan att stoppas ni kan lägga er på golvet titta upp itaket å tänka ; älsling tänk att allt detta är vårt ,en ny start på ett "nytt liv".Tråkigt att vi inte hann pussa hejdå men är tacksam för att inte behöva grina,hulka offentligt ;) Men nu är det inte långt kvar till sommaren (blink,blink) dagarna kommer att rusa fram och ni kommer att ha fullt upp med att ordna möbelemang och annat fix.Ha ett underbart nyårsfirande.GOTT NYTT ÅR! Kramiz Millan

2010-12-31 @ 10:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback