...hejdå Kitty-katten, gosfia...

Oj vad fort det gick, hann nästan inte med !
Tänkte att katterna måste ju få en rimlig chans att slippa undan veterinärbesök, spruta och en för tidig färd till katthimlen, satte in en annons i Norrtelje Tidning..

Trodde nog inte att någon skulle ringa för vem vill ha gamla katter ? Ska man skaffa katt så vill man väl ha en kattunge, så tänkte jag, men det ringde en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna, Maria, och hon ville ha just en äldre , kelig katt och då passar ju Kitty perfekt !

I går kväll stoppade vi in Kitty i kattburen, det tyckte hon inte om kan jag tala om; visade det genom att börja jama och krafsa i buren.. Vi åkte iväg till Maria, släppte ut Kitty som började spankulera omkring och nosa in sig..
Det hela slutade med att vi åkte hem med en tom kattbur...
Hon kommer få det jättebra (om hon bara uppför sig som den kelsjuka, gosiga äldre kattmadam hon är och inte får något tok-ryck..)
Dom hade laddat med mat, vatten och kattlåda ! Hon kommer dessutom att bjudas på "mjuk"mat och inte bara torrfoder, som är det enda vi tråkmånsar har tillhandahållit i alla år, så det blir lyxliv för henne..

Marias personliga assistent kommer i eftermiddag och spanar in Hugo, hon vill nämligen också ha en vuxen katt, kan det bli bättre ? Nu håller vi tummarna för att Hugo uppför sig keligt och trevligt, så att även han får ett nytt hem !
Mjau/ Titti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback