....Countdown, 19 days to go....

Nu har vi varit på intensiv-kurs om interkulturella möte med inriktning på Indien !
2 intensiva och oerhört intressanta dagar som handlat om utlandstjänst, kulturomställning, att bo och arbeta i Indien, interkulturell effektivitet och hemkomst (eller hemsk-konst, som det tydligen i värsta fall kan bli..)
Fantastiska föreläsare, massa roliga och dråpliga exempel på hur det kan bli, inte borde bli men blir i alla fall och en himla massa tips och råd..
Vi känner oss fullmatade och har fått svar på många frågor men samtidigt har ungefär 1000 nya frågor och funderingar dykt upp.
Fast vi tycker båda att det här blir ett fantastiskt äventyr och är övertygade om att allt konstigt och knasigt som vi kommer råka ut för kommer att lösa sig !

Jag har varit på sista pastej-tjej träffen på några år, mycket babbel och skratt, som vanligt, ute i Sättraby !
Temat var såklart julbord inklusive julklapp, jag inhöstade ett vackert paket innehållande fin olivolja, känner mig mycket nöjd !

I kväll blir det färsk pasta med Kvibille ädelostsås samt ett och annat glas vin, mums !
Morgondagen bjuder på några vändor ner i källaren samt en eller annan släng-runda till Görla, där är vi numera välkända, vi har varit där varendaste helg med ett antal sopsäckar senaste lördagarna...
Ann-Louise och Hasse kommer till oss vid 15-tiden i morgon, då blir det först lite bubbel (och babbel !) och sen tar vi bussen till storsta´n för att avnjuta ett skaldjurs julbord på Naglos; ostron, hummer, kingcrab, löjrom mm och "kanske" något lite glas bubbel och vitt vin till det..
På söndag är vi trötta.........men glada och mycket nöjda !

Nu är det bara 19 dagar kvar innan vi far, hur ska vi hinna allt ? Jo, det kommer vi att göra, något stressade på slutet men det får man ta !
Ha en fantastisk helg, det kommer vi att ha !/ Titti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback